PRESENTACIÓ LA GRAN VERTICAL

Del 24 al 26 de març de 2023
La Gran Vertical, connectant 3 regnes

La Gran Vertical comparteix l’essència amb la CAT700. Es tracta d’una travessa no competitiva que es planteja fer-vos descobrir la gran varietat de paisatges que s’esglaonen entre la costa i els 1.500 metres d’altitud i que abracen les terres de Castelló, Tarragona i Terol.

A diferència de la CAT700, el caràcter circular d’aquesta la fa idònia per a una activitat de cap de setmana amb una logística simplificada. No per això, la Gran Vertical resulta menys atractiva: alguns dels punts forts converteixen aquest repte en una experiència humana i geogràfica excepcional: El Mont Caro o Morella són escenaris pels quals transcorre aquesta aventura ciclista en majúscules.

Gravel o BTT? Aquesta és la qüestió. Hi trobareu pistes de terra i d’asfalt generalment en bon estat. Es pot fer amb bicicleta de gravel, és clar! Us avancem, però, que patireu en uns quants trams concrets.
Benvingudes i benvinguts a la GV!

Variants suaus
Per als/les que tingueu dubtes davant l’exigència del recorregut, no us haureu de preocupar, perquè tenim preparades algunes variants que el suavitzen notablement.

Fitxa
Dates: del 24 al 26 de març de 2023
Distància: 362 km
Desnivell: 6.200 m+
Temps límit: 60 h
Sortida i arribada: Amposta (Tarragona, Catalunya)
ADN CAT700: non-stop, autosuficiència, seguiment en viu