PRESENTACIÓ LA GRAN VERTICAL

Del 22 al 24 d’abril de 2022
La Gran Vertical, connectant les Terres de l’Ebre amb la ciutat de València

La Gran Vertical, una nova proposta nascuda de la CAT700. Una travessa no competitiva que es planteja continuar descobrint-vos paisatges, des de les Terres de l’Ebre fins a València, al més pur estil CAT700 (cerca acurada del recorregut, paisatges excepcionals, experiència humana, autosuficiència i una bona dosi de repte).

La Gran Vertical és un tast gastronòmic de mar i muntanya, amb una selecció de paisatges finament escollits que oscil·len entre el litoral i els 1.500 metres d’altitud. Entre tots dos extrems, la ruralitat més absoluta, amb tot el seu ventall de solucions.

Per als habituals de la CAT700, la Gran Vertical representa el segon capítol de la descoberta del territori, que penetra ara en les muntanyes de Castelló i València, i finalitza a la seua capital. Per a tots/es, un repte nou de distància continguda. I per a qui vulga introduir-se en el món del bikepacking i l’aventura en bicicleta, la porta a viure l’experiència nòmada en majúscules.

Gravel o BTT? Aquesta és la qüestió. Hi trobareu pistes de terra i d’asfalt generalment en bon estat. Es pot fer amb bicicleta de gravel, i tant! Us avancem, però, que patireu en uns pocs trams concrets.
Benvingudes i benvinguts a la GV400!

Variants suaus
Per als/les que tingueu dubtes davant l’exigència del recorregut, no us preocupeu, perquè tenim preparades algunes variants que el suavitzen notablement.

Transport d’anada i tornada
En aquesta travessa us invitem a utilitzar el tren com a mitja de transport, tant per accedir al punt de sortida, o bé com a transport de tornada, i segons les necessitats particulars de cadascú.
Hem calculat l’horari de sortida de la Gran Vertical tenint en compte l’arribada dels trens tant des de Barcelona com des de València a l’estació de l’Aldea-Amposta-Tortosa, que queda a 7 km del centre d’Amposta, on tindrà lloc la sortida. Us enviarem un track per enllaçar l’estació amb el punt de sortida.

L’estació de tren de València-Estació del Nord queda pròxima al punt on tindrà lloc l’arribada.

Fitxa
Dates: del 22 al 24 d’abril de 2022
Distància: 385 km
Desnivell: 6.200 m D+
Temps límit: 58 h
ADN CAT700: non-stop, autosuficiència, seguiment en viu

Obertura d’inscripcions: DV 23 de desembre, a les 20:00 hores
Preu: 120 euros

Inclou:
Tracks de tot el recorregut
Tracks de les variants suaus
Guia de serveis
Contacte permanent amb l’organització durant la prova
Transport a València de bossa amb roba de carrer
Obsequis

No inclou:
Assegurança obligatòria
*Si no disposeu d’una, la podem tramitar (15 euros)