LA GRAN VERTICAL

Del 22 al 24 d’abril de 2022
La Gran Vertical, connectant les Terres de l’Ebre amb la ciutat de València

La Gran Vertical, una nova proposta nascuda de la CAT700. Una travessa no competitiva que es planteja continuar descobrint-vos paisatges, des de les Terres de l’Ebre fins a València, al més pur estil CAT700 (cerca acurada del recorregut, paisatges excepcionals, experiència humana, autosuficiència i una bona dosi de repte).

La Gran Vertical és un tast gastronòmic de mar i muntanya, amb una selecció de paisatges finament escollits que oscil·len entre el litoral i els 1.500 metres d’altitud. Entre tots dos extrems, la ruralitat més absoluta, amb tot el seu ventall de solucions.

Per als habituals de la CAT700, la Gran Vertical representa el segon capítol de la descoberta del territori, que penetra ara en les muntanyes de Castelló i València, i finalitza a la seua capital. Per a tots/es, un repte nou de distància continguda. I per a qui vulga introduir-se en el món del bikepacking i l’aventura en bicicleta, la porta a viure l’experiència nòmada en majúscules.

Gravel o BTT? Aquesta és la qüestió. Hi trobareu pistes de terra i d’asfalt generalment en bon estat. Es pot fer amb bicicleta de gravel, i tant! Us avancem, però, que patireu en uns pocs trams concrets.
Benvingudes i benvinguts a la GV400!

Fitxa
Dates: del 22 al 24 d’abril de 2022
Distància: 385 km
Desnivell: 6.200 m D+
Temps límit: 58 h
ADN CAT700: non-stop, autosuficiència, seguiment en viu

Obertura d’inscripcions: Divendres 23 de desembre, a les 20:00
Preu: 120 euros (no inclou assegurança)