cat700_slider_05072016001

PRESENTACIÓ

CAT 700. Catalunya de Nord a Sud, dels Pirineus al Delta de l’Ebre
Aventura, travessa, repte? La CAT 700 es resumeix en tres conceptes: llarga distància, non-stop i autosuficiència.
La CAT 700, cita pionera d’aquestes característiques al sud d’Europa, recupera la filosofia original del ciclisme brevetista -individu i màquina autosuficients, sense ajut extern-, adaptant-la ara a la bicicleta de muntanya.
Una prova per als amants dels quilòmetres fora d’asfalt, que recorre Catalunya de Nord a Sud, des dels Pirineus fins al Delta de l’Ebre.

En essència…
En total, uns 700 km i 13.000 m de desnivell positiu amb una ciclabilitat de gairebé el 100%, on no està permesa l’assistència externa. 110 hores i una equació on el resultat no depèn només de l’estat físic sinó del mental i d’una bona estratègia.
Sac de dormir, llum, aigua, menjar, roba, recanvis i alguna cosa més… suficient per arribar a les platges del Mediterrani. T’hi apuntes?

Descobreix Catalunya
La CAT 700 et donarà la possibilitat de descobrir algunes de les comarques menys visitades de Catalunya. 100% rurals, amb un patrimoni històric riquíssim i amb una xarxa de camins espectacular. Pedaleja amb els ulls ben oberts per captar els canvis de paisatge al teu pas pel Pirineu, Prepirineu, terres de secà, zones de regadiu, vinya i arrossars. Arribaràs a 2.500 metres d’altitud i al cap de pocs dies tocaràs el mar. No t’ho explicarem tot; l’experiència l’has de viure tu mateix. Sort!