cat700-2019_crop

PRESENTACIÓ

CAT 700. La prova pionera en bikepacking i autosuficiència del sud d’Europa
La CAT 700 es resumeix en tres conceptes: llarga distància, bikepacking i autosuficiència. És aventura, viatge, repte sense etapes; llibertat en majúscules.
La CAT 700 és la prova per als amants dels quilòmetres fora d’asfalt, la qual recorre Catalunya de Nord a Sud, des dels Pirineus fins al Delta de l’Ebre. Superaràs els 2.000 metres d’altitud i al cap d’uns dies trepitjaràs la sorra de les extenses platges del Delta de l’Ebre. Viuràs un veritable mosaic de paisatges en un ambient humà en què l’actitud positiva i la solidaritat entre participants creen vincles inesborrables.
En total, tindràs 110 hores per a recórrer els 700 quilòmetres i els 16.000 metres de desnivell positiu amb una ciclabilitat gairebé del 100%. Una equació on el resultat no depèn només de l’estat físic sinó del mental i d’una bona estratègia.

CAT700_S. La germana petita del recorregut original
La CAT 700_S va néixer al 2020 per obrir les portes a l’aventura a aquells que volen iniciar-se en el bikepacking i els reptes de llarga distància, o bé que volen sentir el plaer de pedalejar en llibertat enfrontant-se a una dificultat més continguda. La germana petita de la CAT700 conserva tot l’encant de la travessa gran, sortint i arribant als mateixos indrets.
Amb 500 quilòmetres i estalviant alguns milers de metres de desnivell, és l’opció per als qui vulgueu fer un primer tast d’aquesta aventura.